2012 година
Средба со македонската кошаркарска репрезентација
13.07.2012 - Средба со македонската кошаркарска репрезентација

Отворање на Фестивалот Охридско лето 2012
12.07.2012 - Отворање на Фестивалот Охридско лето 2012

Средба со министрите за надворешни работи на Австрија и Словачка
10.07.2012 - Средба со министрите за надворешни работи на Австрија и Словачка

VIII македонско-северноамериканска конференција за македонски јазик и литература
07.07.2012 - VIII македонско-северноамериканска конференција за македонски јазик и литература

Проштална средба со словенечкиот амбасадор Н.Е. Алан Брајан Бергант
06.07.2012 - Проштална средба со словенечкиот амбасадор Н.Е. Алан Брајан Бергант

Средба со Крис Балалоски, шеф на одделот за стратешко советување во Wealth Solutions Perpetual
06.07.2012 - Средба со Крис Балалоски - Wealth Solutions Perpetual

Средба со претставници на индиската компанија „Sahara Group"
05.07.2012 - Средба со претставници на индиската компанија „Sahara Group"

Средба со претставници на Францускиот филмски фестивал
05.07.2012 - Средба со претставници на Францускиот филмски фестивал

Отворање на Европскиот натпревар во претприемништво
04.07.2012 - Отворање на Европскиот натпревар во претприемништво

Астана, Претседателот Иванов во официјална посета на Казахстан
01.07.2012 - Официјална посета на претседателот Иванов на Казахстан

Одбележување на 20 години од основањето на Лекарската комора на РМ
27.06.2012 - Одбележување на 20 години од основањето на Лекарската комора на РМ

 
Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај
Страница 9 од 20