2012 година
8 септември - 21 година независна Република Македонија - Свечена академија
08.09.2012 - 8 септември - 21 година независна Република Македонија - Свечена академија

Вила Водно - Свечено менување на државното знаме по повод Денот на независноста
08.09.2012 - Вила Водно - Свечено менување на државното знаме по повод Денот на независноста

Охрид - Свечено затворање на Школата за млади лидери 2012
31.08.2012 - Охрид - Свечено затворање на Школата за млади лидери 2012

Матка - Одбележување на празникот Успение на пресвета Богородица
28.08.2012 - Матка - Одбележување на празникот Успение на пресвета Богородица

Охрид - Прием за учесниците во третата Школа за млади лидери
26.08.2012 - Охрид - Прием за учесниците во третата Школа за млади лидери

Прием за учесниците на Струшки вечери на поезијата 2012
25.08.2012 - Прием за учесниците на Струшки вечери на поезијата 2012

Средба со Курт Вокер, Меккејн Институт за меѓународно лидерство
24.08.2012 - Средба со Курт Вокер, Меккејн Институт за меѓународно лидерство

Средба со хрватскиот претседател, Иво Јосиповиќ
21.08.2012 - Средба со хрватскиот претседател, Иво Јосиповиќ

Свечено отворање на третата Школа за млади лидери на претседателот Иванов
20.08.2012 - Свечено отворање на третата Школа за млади лидери на претседателот Иванов

Меѓународна спортска манифестација „Охридски пливачки маратон“ 2012
19.08.2012 - Меѓународна спортска манифестација „Охридски пливачки маратон“ 2012

Прием за семејствата на загинатите бранители во домот на Иванови
18.08.2012 - Прием за семејствата на загинатите бранители во домот на Иванови

 
Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај
Страница 6 од 20