2012 година
Сараево - Официјална церемонија на пречек со највисоки државни и воени почести
04.10.2012 - Официјална посета на претседателот Иванов на Федерацијата Босна и Херцеговина


Бостон - Предавање на претседателот Иванов на Универзитетот Харвард
24.09.2012 - Бостон - Предавање на претседателот Иванов на Универзитетот Харвард

Сидер Гроф, Њу Џерси - свечена вечера во чест на претседателот Иванов во организација на црковниот одбор на црквата „Св. Кирил и Методиј“
22.09.2012 - Њу Џерси - Средби со македонските иселеници во САД

Проштална средба со францускиот амбасадор Н.Е Жан Клод Шлумберже
20.09.2012 - Проштална средба со францускиот амбасадор Н.Е Жан Клод Шлумберже

Предавање акредитиви на новоименуваниот амбасадор на Чешката Република, Н.Е. Мирослав Рамеш
19.09.2012 - Предавање акредитиви - амбасадор на Чешката Република, Н.Е. Мирослав Рамеш

Доделување на признанието Национален уметник на режисерот Милчо Манчевски
18.09.2012 - Доделување на признанието Национален уметник на режисерот Милчо Манчевски

Охрид - Прв академски час на Универзитетот „Св. Апостол Павле“
17.09.2012 - Охрид - Прв академски час на Универзитетот „Св. Апостол Павле“

Битола - 33-ти Меѓународен фестивал на филмската камера „Браќа Манаки“
15.09.2012 - Битола - 33-ти Меѓународен фестивал на филмската камера „Браќа Манаки“

Охрид - Работна посета на албанскиот претседател, Бујар Нишани
14.09.2012 - Охрид - Работна посета на албанскиот претседател, Бујар Нишани

Истанбул - Меѓународен бизнис форум, ТОББ Универзитет
12.09.2012 - Работна посета на Турција - Меѓународен бизнис форум

Предавање акредитиви на новиот амбасадор на Естонија, Н.Е. Арти Хилпус
10.09.2012 - Предавање акредитиви

 
Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај
Страница 5 од 20