2012 година
Скопје - Предавање акредитиви на новоименуваниот амбасадор на Република Перу, Н.Е.Хозе Антоние Ароспиде Бусто
25.10.2012 - Предавање акредитиви - новоименуван амбасадор на Перу

Скопје - Свечено отворање на новата зграда на Министерството за надворешни работи
23.10.2012 - Одбележување на 23 Октомври - Денот на македонската револуционерна борба

Скопје - Посета на бугарскиот Културно-информативен центар во Република Македонија
22.10.2012 - Скопје - Посета на бугарскиот Културно-информативен центар во Република Македонија

Охрид - Гала вечера во рамки на Македонскиот глобален инвестициски самит „Македонија 2025“
18.10.2012 - Охрид - Македонски глобален инвестициски самит „Македонија 2025“

Скопје - Меѓународна конференција „Спортот како фактор за толеранција, заедништво и почитување“
18.10.2012 - Скопје - Kонференција „Спортот како фактор за толеранција и почитување“

Скопје - Средба со претседателот на Парламентот на Унгарија, Ласло Ковер
18.10.2012 - Скопје - Средба со претседателот на Парламентот на Унгарија, Ласло Ковер

Скопје - Посета на Меѓународната изложба на експонати, иновации и пронајдоци МАКИНОВА, во рамки на саемот ТЕХНОМА 2012
17.10.2012 - Посета на Меѓународната изложба на иновации МАКИНОВА

Скопје - ЕУ амбасадорот, Аиво Орав му го предаде на претседателот Иванов Извештајот на ЕК за напредокот на Македонија
10.10.2012 - Предавање на Извештајот на ЕК за напредокот на Република Македонија

Скопје - Свечена академија - Одбележување на 45-годишен јубилеј од основањето на Македонската академија на науките и уметностите
10.10.2012 - Свечена академија - 45 години од основање на МАНУ

Охрид - Духовна академија во катедралната црква Св. Софија по повод 45-годишниот јубилеј од возобновувањето на Македонската православна црква
06.10.2012 - Охрид - Духовна академија - 45 год од возобновувањето на МПЦ

Њујорк - 67. Генерално собрание на Обединетите нации
25.09.2012 - Њујорк - Учество на претседателот Иванов на 67. Генерално собрание на ОН


 
Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај
Страница 4 од 20