2012 година
Скопје - Посета на Катедрата за албански јазик и книжевност на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“
20.11.2012 - Посета на Катедрата за албански јазик на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“

Виена - Работна средба со австрискиот претседател Хајнц Фишер
16.11.2012 - Посета на Виена и учество на Конгресот „90 години Пан - Европа“

Скопје - Проштална средба со амбасадорот на Катар, Солтан Саад ал Мораики
29.10.2012 - Скопје, Проштална средба со амбасадорот на Катар, Солтан Саад ал Мораики

Скопје - Средба со најдобрите студенти од општествените науки на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола
29.10.2012 - Скопје, Средба со најдобри студенти на Универзитетот Св.Климент Охридски

Скопје - Српскиот претседател Томислав Николиќ во официјална посета на Република Македонија
26.10.2012 - Скопје, Официјална посета на српскиот претседател Томислав Николиќ

Грац - Меѓународна конференција за перспективите за пристапување кон ЕУ на земјите од Западен балкан.
09.11.2012 - Меѓународна конференција за ЕУ проширување на Универзитетот во Грац

Скопје - Средба со заменикот генерален директор на УНИДО.
08.11.2012-Средба со заменикот генерален директор на УНИДО.

Скопје - Предавање акредитиви на новоименуваниот амбасадор на Кралстовто Белгија, Н.Е. г-ѓа Аник ван Калстер
25.10.2012 - Предавање акредитиви - новоименуван амбасадор на Белгија

 
Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај
Страница 3 од 20