2012 година
Скопје - На претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов му беше врачена Плакета за придонес во унапредувањето на безбедноста на сообраќајот и за поддршката во спроведувањето на Националната стратегија за нула деца - жртви во сообраќајот
11.12.2012 - врачена Плакета за придонес во унапредувањето на безбедноста во сообраќајот

Скопје - Свечана академија по повод државниот празник 8 Декември - Свети Климент Охридски
07.12.2012 - Свечана академија по повод 8 Декември

Скопје - Промовирана Националната стратегија за спречување и заштита од семејно насилство 2012-2015
07.12.2012 - Национална стратегија за спечување и заштита од семејно насилство 2012-2015

Скопје - Волонтерите од Народните канцеларии на претседателот Иванов и од Црвениот крст го обележаа Меѓународниот ден на волонтерството
05.12.2012 - Обележување на Меѓународниот ден на волонтерството

Будва - 4 Регионален претседателски самит на тема „Соработка кон напредок - предизвици и одговори“
05.12.2012 - 4 Регионален самит на Претседатели во Будва, Црна Гора

Скопје - Предавање на акредитивните писма на новонаименуваниот амбасадор на С.Р. ВиетнамЛи Дук Луу
30.11.2012 Предавање на акредитивните писма на новонаименуваниот амбасадор на С.Р. Виетнам Ли Дук Луу

Скопје - Предавање на акредитивните писма на новонаименуваниот амбасадор на Кралството Норвешка Нилс Рагнар Камсвог
30.11.2012 Предавање на акредитивните писма на новонаименуваниот амбасадор на Кралството Норвешка Нилс Рагнар Камсвог

Скопје - Прием на женската ракометна репрезентација
29.11.2012 Прием за женската ракометна репрезентација.

Скопје - Средба со Министерката за надворешни работи на Република Кипар Ерато Кузаку-Маркулис.
26.11.2012 - Средба со Министерката за надворесни работи на Кипар, Ерато Кузаку-Маркулис

Сочи - Средба со рускиот министер за спорт, Витали Мутко
31.10.2012 - Сочи, Русија - Меѓународен форум „Мир и спорт“

Скопје - Проштална средба со шефот на Канцеларијата за врски на Република Грција во РМ, амбасадор Александра Пападопулу.
23.11.2012 - Проштална средба со грчката амбасадорка, Александра Пападопулу

Скопје - Ден на дрвото - „Засади ја својата иднина“
21.11.2012 - Ден на дрвото - Засади ја својата иднина

 
Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај
Страница 2 од 20