Помилувања по повод 2-ри Август 2017 година
Петок, 28 Јули 2017   

PRMportretПретседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов, по повод 2-ри Август 2017 година – Националниот празник на Република Македонија, даде помилување на 58 осудени лица, кои делумно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор.

  Back<<Назад