Претседателот Иванов положи свежо цвеќе по повод 11 Октомври - Денот на народното востание
Среда, 11 Октомври 2017   


Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод 11 Октомври - Денот на народното востание, денеска во Прилеп, положи свежо цвеќе на спомениците на Методија Андонов Ченто и Кузман Јосифовски Питу и на спомен обележјето „Могила на непобедените".

mogila_3

  Back<<Назад