2013 година
Скопје - Проштална средба за Амбасадорот на Јапонија, Н.Е. Шигео Иватани
17.07.2013 - Pроштална средба со јапонскиот амбасадор
There are no translations available.

Скопје - Проштална средба за амбасадорот на Република Финска, Н.Е. Јуха Отман
17.07.2013 - Проштална средба со финскиот амбасадор
There are no translations available.

Скопје - Официјална посета на словенечкиот претседател на Република Македонија
16.07.2013 - Претседателот на Република Словенија, г. Борут Пахор во Скопје
There are no translations available.

Галичник - 40-та Галичка свадба
14.07.2013 - Традиционалната Галичка свадба 2013
There are no translations available.

Охрид - 53. издание на фестивалот „Охридско лето“
12.07.2013 - Охридско лето 2013
There are no translations available.

Скопје - Церемонија на промена на државното знаме
12.07.2013 - Промена на државното знаме
There are no translations available.

Охрид - Во проштална средба, амбасадорот на Република Полска во Република Македонија, Н.Е. г. Пжемислав Чиж
11.07.2013 - Проштална средба со полскиот амбасадор
There are no translations available.

Охрид - Во пресрет на одржувањето на 40-та Галичка свадба на 13 и 14 јули, средба со г. Киро Кипроски и г. Митре Аџиески, организатори на манифестацијата
11.07.2013 - Средба со организаторите на Галичка свадба
There are no translations available.

Охрид - Делегација од Комисијата за европски прашања на парламентот на Кралството Холандија.
07.07.2013 - Холандска Парламентарна делегација
There are no translations available.

Охрид - Прием за претставници на Турската агенција за соработка и координација – ТИКА, предводени од претседателот на ТИКА, д-р Сердар Чам
04.07.2013 - Прием за ТИКА
There are no translations available.

Скопје - Во проштална средба, прием за  претставникот на УНИЦЕФ во Република Македонија, г. Шелдон Јет.
03.07.2013 - Проштална средба
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 9 of 17