2013 година
Ченгду - Во провинцијата Сичуан, НР Кина, учество и обраќање на Форумот за меѓународна соработка на Западна Кина
23.10.2013-Форумот за меѓународна соработка на Западна Кина во Ченгду
There are no translations available.

Ченгду - Посета на базата за производство на автомобили на Геелѕ Аутомобиле Холдингс, која произведува „волво“
23.10.2013-Посета на фабриката GEELY
There are no translations available.

Пекинг - Во Салата на мирот при Кинеската асоцијација за пријателство со странски држави, свечен прием по повод 20 годишнината од воспоставувањето на дипломатските односи меѓу РМ и НР Кина
22.10.2013-Прием по повод 20 г. дипломатски односи меѓу Македонија и Kина
There are no translations available.

Пекинг -  Д-р Ѓорге Иванов и Си Џинпинг на средбата во Големиот народен дом во Пекинг
22.10.2013-Средба со претседателот на НР Кина, Си Џинпинг
There are no translations available.

Криволак - Воената вежба ,,Македонски Блесок-9” на Армискиот полигон „Криволак“ и посета на Центарот за обука „Пепелиште“
17.10.2013-Воена вежба ,,Македонски Блесок-9”
There are no translations available.

Скопје - Посета 39-от Меѓународен саем на металургија, електроника, енергетика, неметали, градежништво, обезбедување и заштита – Технома 2013
16.10.2013-Посета на Технома
There are no translations available.

Скопје - Средба со амбасадорот Орав и предавање на Извештајот за напредок
16.10.2013-Извештајот за напредок
There are no translations available.


Скопје - Одбележување на 50 годишниот јубилеј од активното делување на Републичкиот центар за поддршка на лица со интелектуална попреченост – ПОРАКА
14.10.2013-РЦПЛИП, 50 годишен јубилеј
There are no translations available.

Штип - Посета на  Општина Штип, и средба со градоначалникот на Општина Штип, г. Илчо Захариев
12.10.2013-Посета на Општина Штип
There are no translations available.

Прилеп - Одбележување на 11 Октомври – Денот на народното востание, положување свежо цвеќе на споменикот на Методија Андонов - Ченто и  посета на смотрата на вооружувањето и воената опрема со која располага АРМ
11.10.2013-Посета на Прилеп и Солунска глава по повод 11 Октомври
There are no translations available.

Скопје - Претседателот Иванов се обрати на Свечената академија по повод 11 Октомври - Денот на народното востание
10.10.2013-Свечена академија по повод 11 Октомври
There are no translations available.

Подградец - Посета на Подградец, Република Албанија, и средба со претставници на македонската заедница од Поградец, Пустец и Корча
10.10.2013-Посета на Подградец, средба со македонското национално малцинство
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 4 of 17