2013 година
Скопје - Обраќање на Националната конференција за политички и меѓурелигиски дијалог и култура на толеранција по повод Меѓународниот ден на толеранцијата
15.11.2013-Конференција за политички и меѓурелигиски дијалог и толеранција
There are no translations available.

Скопје - Прием за г-ѓа Евелин Н. Фаркас, заменик-помошник на секретарот за одбрана на Соединетите Американски Држави
14.11.2013-Средба со заменик-помошник на секретарот за одбрана на САД, Евелин Н. Фаркас
There are no translations available.

Скопје - Претседателот Иванов го прими претседателот на Владата на Република Албанија, г. Еди Рама
06.11.2013-Средба со премиерот на Р. Албанија, Еди Рама
There are no translations available.

Скопје - Прием по повод одбележувањето на 20 годишнината од формирањето на Панeвропската унија на Македонија
01.11.2013-20 години Паневропска унија на Македонија
There are no translations available.

Скопје - Спортско-културната манифестација „Спортски бон-тон“, која се одржа во Општина Аеродром
01.11.2013-„Спортски бон-тон“ во општина Аеродром и завршна манифестација „Спортски бон-тон“
There are no translations available.

Скопје - Предавање на акредитивни писма на новиот амбасадор на Словачка, Н.Е. г Мартин Бежак
31.10.2013-Предавање акредитиви
There are no translations available.

Скопје - Предавање на акредитивни писма на новиот амбасадор на Мароко, Н.Е. г-а Латифа Акарбах
31.10.2013-Предавање акредитиви
There are no translations available.

Скопје - Прием за деца Македонци со исламска религија, кои живеат во Република Словенија
28.10.2013-Прием на деца во рамки на проектот „Запознај ја татковината“
There are no translations available.

Ченгду - За време на предавањето, претседателот Иванов, на Универзитетот за финансии и економија во Ченгду, го доби високото научно признание - почесен професор на Универзитетот.
24.10.2013-Посета на Универзитетот за финансии и економија во Ченгду
There are no translations available.

Ченгду - Посета на Универзитетот за традиционална кинеска медицина
24.10.2013-Посета на Универзитетот за традиционална кинеска медицина.
There are no translations available.

Ченгду - Посета на Donfeng Electronic Corporation
24.10.2013-Бизнис средбa во Ченгду, Кина
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 3 of 17