2013 година
Скопје - Средба со министерот за одбрана на Народна Република Кина, генерал Лианг Гунагли
11.01.2013 - Средба со кинискиот министер за одбрана
There are no translations available.

Берово - Прием за членовите на дипломатскиот кор акредитирани во РМ
11.01.2013 - Прием за дипломатскиот кор
There are no translations available.

Скопје - Традиционален божиќен ручек кај поглаварот на Македонската православна црква, г.г Стефан за државниот врв
09.01.2013 - Божиќен ручек
There are no translations available.

Скопје - Прием за членовите на македонската машка ракометна репрезентација во пресвет на Светското првенство
08.01.2013 - Прием за македонската машка ракометна репрезентација
There are no translations available.

Скопје - Претседателот Д-р Ѓорге Иванов присуствува на свчената литургија по повод Рождеството Христово - Божик во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје
07.01.2013 - Свечана литургија по повод Божик во Соборниот храм „Св. Климент Охридски“ во Скопје
There are no translations available.

Скопје - Коледарчиња од детскиот хор „Златно славејче“ по повод Бадник го посетија домот на семејството Иванови
06.01.2013 - Детскиот хор „Златно славејче“ по повод Бадник кај семејството Иванови
There are no translations available.

Прилеп - Новогодишна посета на припадниците н АРМ во касарната „Мирче Ацев“ во Прилеп кој се на должност за време на новогодишните празници
01.01.2013 - Новогодишна посета на касарната „Мирче Ацев“
There are no translations available.

 
Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 Next > End
Page 17 of 17