2013 година
Скопје - Во пресрет на Меѓународниот ден на лицата со инвалидност – 3 декември, прием за претставници од Националниот совет на инвалидските организации на Република Македонија
02.12.2013-Прием - Национален совет на инвалидски организации на Македонија
There are no translations available.

Скопје - Предавање на акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Србија, Н.Е г-ѓа Душанка Дивјак-Томиќ
29.11.2013-Акредитиви - Р. Србија
There are no translations available.

Скопје - Предавање на акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Казахстан, Н.Е г. Нурбах Рустемов
29.11.2013-Акредитиви - Р. Казахстан
There are no translations available.

Скопје - Предавање на акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Јапонија, Н.Е г. Макото Такетоши
29.11.2013-Акредитиви - Јапонија
There are no translations available.

Скопје - Во пресрет на акцијата „Ден на дрвото" се засадија садници во дворот на детската градинка „8-ми март" во Драчево
26.11.2013-„Ден на дрвото"
There are no translations available.

Скопје - Средба со г-ѓа Луиза Винто, новиот постојан координатор на УНДП и УНФПА за Република Македонија
25.11.2013-Средба со г-ѓа Луиза Винто
There are no translations available.

Скопје - Во проштална средба, прием за Н.Е. г. Вашингтон Луис Переира де Суса Нето, амбасадор на ФР Бразил
25.11.2013-Проштална средба со амбасадорот на ФР Бразил
There are no translations available.

Скопје - Во рамки на одбележувањето на Светскиот ден на филозофијата, се одржа предавање на Филозофскиот факултет во Скопје
21.11.2013-Светскиот ден на филозофијата
There are no translations available.

Скопје - Прием за учесниците на 43-то издание на детскиот фестивал „Златно славејче", што се одржa под негово покровителство, а по повод Меѓународниот ден на детето
20.11.2013-Златните славејчиња кај претседателот Иванов
There are no translations available.

Скопје - Проштална средба со Н.Е. г-ѓа Хелена Стадерт, амбасадор на Комонвелтот Австралија
19.11.2013-Проштална средба со амбасадорот на Комонвелтот Австралија
There are no translations available.

Скопје - Средба со претседателот на Европското движење на Босна и Херцеговина, Предраг Праштало
19.11.2013-Средба со претседателот на Европското движење на Б и Х
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 2 of 17