2013 година
Скопје - Средба со министерот за надворешни работи на Романија, Н.Е. г. Титус Корлацеан
03.07.2013 - Титус Корлацеан, МНР на Романија
There are no translations available.

Загреб - Свеченост по повод пристапувањето на Репубика Хрватска кон ЕУ
30.06.2013 - Хрватска во ЕУ
There are no translations available.

Братислава - На маргините на Самитот,  средба со црногорскиот колега Филип Вујановиќ.
13.06.2013 - Самит во Братислава
There are no translations available.

Кавадарци - Старт на Проектот спортски бон-тон
05.06.2013 - Проектот спортски бон-тон
There are no translations available.

Охрид - Доделување на  признанието „Инженерски прстен“ за 2013 година на најдобрите дипломирани инженери од инженерските факултети во Република Македонија
04.06.2013 - Инжинерски прстени 2013
There are no translations available.

Скопје - Претседателот Иванов ги откажа Самитот на Процесот за соработка во Југоисточна Европа и Форумот на Дијалогот на цивилизациите
29.05.2013 - Изјава на претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов
There are no translations available.

Скопје - Свеченото отворање на меѓународната конференција „50 години од скопскиот земјотрес – 50 години европско земјотресно инженерство", а во организација на ИЗИИС
29.05.2013 - „50 години од скопскиот земјотрес – 50 години европско земјотресно инженерство"
There are no translations available.

Скопје - Прием за членовите на македонската машка кугларска репрезентација, кои освоија сребрен медал на петтото светско екипно првенство во куглање градот Залаегершек во Унгарија
27.05.2013 - Прием на машката кугларска репрезентација
There are no translations available.

Скопје - Прием на  Началникот на Генералштабот на Вооружените сили на Република Турција, генерал Неџет Озел
27.05.2013 - Началникот на ГШ на Вооружените сили на Република Турција
There are no translations available.

Скопје - Изложба на иновативни студентски проекти, како и презентација на најновите научни достигнувања на меѓународен план од претставници на Машинскиот факултет-Скопје
23.05.2013 - Изложба во народна канцеларија
There are no translations available.

Скопје - Промовиран проектот „Социјална и етничка интеграција преку спортот (Спортски Бон-Тон)“
23.05.2013 - Спортски Бон-Тон
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 10 of 17