December 2012
Средба со македонската кошаркарска репрезентација
13.07.2012 - Средба со македонската кошаркарска репрезентација
There are no translations available.

Отворање на Фестивалот Охридско лето 2012
12.07.2012 - Отворање на Фестивалот Охридско лето 2012
There are no translations available.

Средба со министрите за надворешни работи на Австрија и Словачка
10.07.2012 - Средба со министрите за надворешни работи на Австрија и Словачка
There are no translations available.

VIII македонско-северноамериканска конференција за македонски јазик и литература
07.07.2012 - VIII македонско-северноамериканска конференција за македонски јазик и литература
There are no translations available.

Проштална средба со словенечкиот амбасадор Н.Е. Алан Брајан Бергант
06.07.2012 - Проштална средба со словенечкиот амбасадор Н.Е. Алан Брајан Бергант
There are no translations available.

Средба со Крис Балалоски, шеф на одделот за стратешко советување во Wealth Solutions Perpetual
06.07.2012 - Средба со Крис Балалоски - Wealth Solutions Perpetual
There are no translations available.

Средба со претставници на индиската компанија „Sahara Group"
05.07.2012 - Средба со претставници на индиската компанија „Sahara Group"
There are no translations available.

Средба со претставници на Францускиот филмски фестивал
05.07.2012 - Средба со претставници на Францускиот филмски фестивал
There are no translations available.

Отворање на Европскиот натпревар во претприемништво
04.07.2012 - Отворање на Европскиот натпревар во претприемништво
There are no translations available.

Астана, Претседателот Иванов во официјална посета на Казахстан
01.07.2012 - Официјална посета на претседателот Иванов на Казахстан
There are no translations available.

Одбележување на 20 години од основањето на Лекарската комора на РМ
27.06.2012 - Одбележување на 20 години од основањето на Лекарската комора на РМ
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 9 of 20