December 2012
01.08.2012 - Крушево, церемонијално отворање на Научно Културните средби „Десет дена Крушевска република 2012“
01.08.2012 - Отворање на Научно Културните средби „Десет дена Крушевска република 2012“
There are no translations available.

01.08.2012 - Крушево, посета на спомен Куќата на Тоше Проески
01.08.2012 - Крушево, посета на спомен Куќата на Тоше Проески
There are no translations available.

01.08.2012 - Прилеп, oтворање на Институтот за композити и роботика - Микросам
01.08.2012 - Прилеп, oтворање на Институтот за композити и роботика - Микросам
There are no translations available.

Посета на Советот за радиодифузија - Јубилеј 15 години постоење
03.09.2012 - Посета на Советот за радиодифузија - Јубилеј 15 години постоење
There are no translations available.

Лондон - претседателот Иванов во поддршка на македонските спортисти пред почетокот на Олимписките игри 2012
26.07.2012 - Лондон: Претседателот Иванов во поддршка на македонските олимпијци
There are no translations available.

Пристигнување на Генералниот секретар на ОН на аеродромот во Охрид
24.07.2012 - Генералниот секретар на Обединетите нации, Бан Ки-мун во посета на Македонија
There are no translations available.

Средба со кинеска делегација предводена од Заменик началникот на провинцијата Сичуан
23.07.2012 - Средба со кинеска делегација предводена од Заменик началникот на провинцијата Сичуан
There are no translations available.

Проштална средба со чешкиот амбасадор, Јозеф Браун
20.07.2012 - Проштална средба со чешкиот амбасадор, Јозеф Браун
There are no translations available.

Посета на филмскиот сет на „До Балчак“ на Столе Попов, Битола
18.07.2012 - Посета на филмскиот сет на „До Балчак“ на Столе Попов, Битола
There are no translations available.

Посета на технолошко-индустриската зона Жабени, Битола
18.07.2012 - Посета на технолошко-индустриската зона Жабени, Битола
There are no translations available.

Поставување камен-темелник на комплексот Џеваир во Аеродром
16.07.2012 - Поставување камен-темелник на комплексот Џеваир во Аеродром
There are no translations available.

Традиционална манифестација Галичка свадба 2012
15.07.2012 - Традиционална манифестација Галичка свадба 2012
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 8 of 20