December 2012
Доделување Медали за храброст - Јубилеј „20 години АРМ“
18.08.2012 - Доделување Медали за храброст - Јубилеј „20 години АРМ“
There are no translations available.

Одбележување на јубилејот „20 години АРМ“ - воена парада
18.08.2012 - Одбележување на јубилејот „20 години АРМ“ - воена парада
There are no translations available.

Средба со претставници на мисиите на АРМ - ИСАФ и АЛТЕА
17.08.2012 - Средба со претставници на мисиите на АРМ - ИСАФ и АЛТЕА
There are no translations available.

Свечена академија по повод 20 години од формирањето на АРМ
16.08.2012 - Свечена академија по повод 20 години од формирањето на АРМ
There are no translations available.

Истанбул - Ифтар вечера приредена од турскиот премиер Реџеп Таип Ердоган
11.08.2012 - Ифтар вечера приредена од турскиот премиер Реџеп Таип Ердоган
There are no translations available.

Брисел - Средба со Претседателот на Европскиот совет, Херман ван Ромпуј
05.09.2012 - Брисел - Средба со Претседателот на Европскиот совет, Херман ван Ромпуј
There are no translations available.

Брисел - Средба со Претседателот на Европскиот праламент, Мартин Шулц
04.09.2012 - Брисел - Средба со Претседателот на Европскиот праламент, Мартин Шулц
There are no translations available.

Брисел - Средба со Еврокомесарот за проширување, Штефан Филе
04.09.2012 - Брисел - Средба со Еврокомесарот за проширување, Штефан Филе
There are no translations available.

Брисел - Средба со Генералниот секретар на НАТО, Андерс фог Расмусен
04.09.2012 - Брисел - Средба со Генералниот секретар на НАТО, Андерс фог Расмусен
There are no translations available.

02.08.2012 - Мечкин Камен, свеченост во чест на Крушевската Република - Првата Република на Балканот, народен собир
02.08.2012 - Мечкин Камен, свеченост во чест на Крушевската Република
There are no translations available.

02.08.2012 - Крушево, Панихида, Храм Свети Никола
02.08.2012 - Крушево, Панихида, Храм Свети Никола
There are no translations available.

02.08.2012 - Крушево, полагање свежо цвеќе на гробот на Никола Карев
02.08.2012 - Крушево, полагање свежо цвеќе на гробот на Никола Карев
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 7 of 20