December 2012
Сараево - Официјална церемонија на пречек со највисоки државни и воени почести
04.10.2012 - Официјална посета на претседателот Иванов на Федерацијата Босна и Херцеговина
There are no translations available.


Бостон - Предавање на претседателот Иванов на Универзитетот Харвард
24.09.2012 - Бостон - Предавање на претседателот Иванов на Универзитетот Харвард
There are no translations available.

Сидер Гроф, Њу Џерси - свечена вечера во чест на претседателот Иванов во организација на црковниот одбор на црквата „Св. Кирил и Методиј“
22.09.2012 - Њу Џерси - Средби со македонските иселеници во САД
There are no translations available.

Проштална средба со францускиот амбасадор Н.Е Жан Клод Шлумберже
20.09.2012 - Проштална средба со францускиот амбасадор Н.Е Жан Клод Шлумберже
There are no translations available.

Предавање акредитиви на новоименуваниот амбасадор на Чешката Република, Н.Е. Мирослав Рамеш
19.09.2012 - Предавање акредитиви - амбасадор на Чешката Република, Н.Е. Мирослав Рамеш
There are no translations available.

Доделување на признанието Национален уметник на режисерот Милчо Манчевски
18.09.2012 - Доделување на признанието Национален уметник на режисерот Милчо Манчевски
There are no translations available.

Охрид - Прв академски час на Универзитетот „Св. Апостол Павле“
17.09.2012 - Охрид - Прв академски час на Универзитетот „Св. Апостол Павле“
There are no translations available.

Битола - 33-ти Меѓународен фестивал на филмската камера „Браќа Манаки“
15.09.2012 - Битола - 33-ти Меѓународен фестивал на филмската камера „Браќа Манаки“
There are no translations available.

Охрид - Работна посета на албанскиот претседател, Бујар Нишани
14.09.2012 - Охрид - Работна посета на албанскиот претседател, Бујар Нишани
There are no translations available.

Истанбул - Меѓународен бизнис форум, ТОББ Универзитет
12.09.2012 - Работна посета на Турција - Меѓународен бизнис форум
There are no translations available.

Предавање акредитиви на новиот амбасадор на Естонија, Н.Е. Арти Хилпус
10.09.2012 - Предавање акредитиви
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 5 of 20