December 2012
Скопје - На претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов му беше врачена Плакета за придонес во унапредувањето на безбедноста на сообраќајот и за поддршката во спроведувањето на Националната стратегија за нула деца - жртви во сообраќајот
11.12.2012 - врачена Плакета за придонес во унапредувањето на безбедноста во сообраќајот
There are no translations available.

Скопје - Свечана академија по повод државниот празник 8 Декември - Свети Климент Охридски
07.12.2012 - Свечана академија по повод 8 Декември
There are no translations available.

Скопје - Промовирана Националната стратегија за спречување и заштита од семејно насилство 2012-2015
07.12.2012 - Национална стратегија за спечување и заштита од семејно насилство 2012-2015
There are no translations available.

Скопје - Волонтерите од Народните канцеларии на претседателот Иванов и од Црвениот крст го обележаа Меѓународниот ден на волонтерството
05.12.2012 - Обележување на Меѓународниот ден на волонтерството
There are no translations available.

Будва - 4 Регионален претседателски самит на тема „Соработка кон напредок - предизвици и одговори“
05.12.2012 - 4 Регионален самит на Претседатели во Будва, Црна Гора
There are no translations available.

Скопје - Предавање на акредитивните писма на новонаименуваниот амбасадор на С.Р. ВиетнамЛи Дук Луу
30.11.2012 Предавање на акредитивните писма на новонаименуваниот амбасадор на С.Р. Виетнам Ли Дук Луу
There are no translations available.

Скопје - Предавање на акредитивните писма на новонаименуваниот амбасадор на Кралството Норвешка Нилс Рагнар Камсвог
30.11.2012 Предавање на акредитивните писма на новонаименуваниот амбасадор на Кралството Норвешка Нилс Рагнар Камсвог
There are no translations available.

Скопје - Прием на женската ракометна репрезентација
29.11.2012 Прием за женската ракометна репрезентација.
There are no translations available.

Скопје - Средба со Министерката за надворешни работи на Република Кипар Ерато Кузаку-Маркулис.
26.11.2012 - Средба со Министерката за надворесни работи на Кипар, Ерато Кузаку-Маркулис
There are no translations available.

Сочи - Средба со рускиот министер за спорт, Витали Мутко
31.10.2012 - Сочи, Русија - Меѓународен форум „Мир и спорт“
There are no translations available.

Скопје - Проштална средба со шефот на Канцеларијата за врски на Република Грција во РМ, амбасадор Александра Пападопулу.
23.11.2012 - Проштална средба со грчката амбасадорка, Александра Пападопулу
There are no translations available.

Скопје - Ден на дрвото - „Засади ја својата иднина“
21.11.2012 - Ден на дрвото - Засади ја својата иднина
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 2 of 20