December 2012
Посета на единицата на АРМ ангажирана во уредување на градската плажа во Дојран
27.06.2012 - Посета на единицата на АРМ ангажирана во уредување на градската плажа во Дојран
There are no translations available.

Прeдавање акредитиви на амбасадорот на Босна и Херцеговина, Н.Е. Здравко Беговиќ
26.06.2012 - Прeдавање акредитиви на амбасадорот на Босна и Херцеговина, Н.Е. Здравко Беговиќ
There are no translations available.

Предавање акредитиви на амбасадорот на Ирска, Н.Е. Оливер Гронан
26.06.2012 - Предавање акредитиви на амбасадорот на Ирска, Н.Е. Оливер Гронан
There are no translations available.

Прeдавање акредитиви на амбасадорот на Еквадор, Н.Е. Карлос Данило Валехо Лопез
26.06.2012 - Прeдавање акредитиви на амбасадорот на Еквадор, Н.Е. Карлос Данило Валехо Лопез
There are no translations available.

Средба со министерот за надворешни работи на Косово, Енвер Хоџај
25.06.2012 - Средба со министерот за надворешни работи на Косово, Енвер Хоџај
There are no translations available.

Посета на општина Зелениково и археолошкиот локалитет Градиште
25.06.2012 - Посета на општина Зелениково и археолошкиот локалитет Градиште
There are no translations available.

Охрид, 45-тата летна школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура
22.06.2012 - Охрид, 45. летна школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик
There are no translations available.

Претседателот во посета на Општина Новаци
21.06.2012 - Претседателот во посета на Општина Новаци
There are no translations available.

Претседателот во посета на Општина Аеродром
19.06.2012 - Претседателот во посета на Општина Аеродром
There are no translations available.

Белград, Процес на соработка во Југоисточна Европа 2012
15.06.2012 - Белград, Процес на соработка во Југоисточна Европа 2012
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 10 of 20